Over mij

Welkom op de website van Beauty Balance Best.

Een schoonheidssalon die meer biedt dan alleen gelaatsbehandelingen.

Een nieuwe naam voor een salon die al ruim 20 jaar bestaat.
Laat ik even uitleggen waarom.

Dr. Spiller 1.jpg

In 1999 ben ik gestart..

met mijn schoonheidssalon na een all round opleiding van 2 jaar. Thuis heb ik een professionele salon ingericht, een fijne klantenkring opgebouwd en ben ik aan de slag gegaan met de standaard schoonheidsbehandelingen. Deze heb ik in de loop der jaren steeds meer verfijnd en daardoor hebben ze een “eigen karakter” gekregen.

De producten die ik gebruik in mijn salon zijn van Dr. Spiller en LR Health & Beauty.

Meer over schoonheidsbehandelingen
StockSnap_SJX0UPY4VO.jpg

Na een paar jaar

wilde ik graag meer kennis vergaren in de wereld van de schoonheid. Met name het kunnen geven van diverse soorten massages trok me erg aan, tenslotte is dat het “verwengedeelte” tijdens een behandeling en voor mij een belangrijk onderdeel.

Buiten de standaard massage tijdens een schoonheidsbehandeling bied ik dan ook diverse massages aan.

Zie ook:

Massages - Breed scala aan massages.

Inmiddels

raakte ik er steeds meer van overtuigd dat schoonheid meer is dan alleen onze “buitenkant”, sterker nog schoonheid begint van binnen.  (Veel lichamelijke klachten zijn voeding gerelateerd).

Tenslotte, als we ons goed voelen….stralen we.

Om dit te bereiken zullen we dan ook aandacht moeten besteden aan het algemeen functioneren van ons lichaam;  ik heb hiertoe de opleiding Orthomoleculair Voedingsadviseur gevolgd en aansluitend de opleiding Orthomoleculair Adviseur Gevorderd (OAG).

Ons lichaam is een mooi, interessant systeem; onze gezondheid is een heel waardevol bezit. De vraag is alleen hoe we er mee om moeten gaan. Daar kan ik je als "OAG" bij ondersteunen en coachen naar een gezondere levensstijl. Tijdens mijn opleiding heb ik het menselijk lichaam beter leren begrijpen, mede ook door de verdieping in de diverse stoffen (vitamines, macronutrienten, mineralen, vetzuren e.d.). Stoffen die ook verweven zijn met voeding en suppletie.

diploma OAG

Het mag duidelijk zijn dat Beauty Balance Best meer voor je kan betekenen dan een verzorgde gezichtshuid.
Ik nodig je dan ook van harte uit om een kijkje te nemen in de gehele keuken van mijn salon.

Neem gerust contact met me op als je meer wil weten.